fbpx

Privatlivspolitik

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Google Analytics
6. Facebook Pixel
7. Annoncenetværk
8. Brug af personoplysninger
9. Hvor lang tid opbevares cookies?

 

1. Ejeroplysninger

Schiang Consult
CVR: 40661808
Rådhusparken 42
3450 Allerød
Telefon: 42376775
E-mail: [email protected]

 

2. Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Schiang Consult anvender cookies i henhold til nedenstående formål. 

 

3. Sådan undgår jeg cookies fra Schiang Consult
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkel hjemmeside. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger. 

 

4. Schiang Consult anvender cookies til følgende formål
• Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
• Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger www.schiangconsult.dk og kan dokumentere dette over for tredjepart.
• Adfærdsbaseret individuel målretning af indhold, så vi kan vise dig det indhold, som vi formoder, er mest relevante for dig. 

 

5. Schiang Consult benytter Google Analytics (trafikmåling m.m.)
Schiang Consult bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på www.schiangconsult.dk.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

6. Facebook Pixel
Schiang Consult benytter en Facebook Pixel til at kunne målrette relevant kommunikation på Facebook med udgangspunkt i de besøgendes adfærd.

Der indsamles følgende oplysninger:
– HTTP-headere (IP-adresse, webbrowser, sidelokation, dokument, henviser og enhed)
– Pixelspecifikke data (Pixel-ID og Facebook-cookien)
– Data om klik på knap (Data om klik på alle knapper fra besøgende)
– Sidemetadata (Sidebeskrivelser, tags og søgeord) Dette er bl.a. for at kunne måle effekten af annoncer.

Schiang Consult har ikke adgang til at kunne se din personlige Facebook-side eller profil, selvom du er logget ind på samme enhed, og målretter vores kommunikation til en målgruppe af tidligere besøgende – ikke enkeltpersoner. Du kan læse mere om Facebook Pixel her.

 

7. Annoncenetværk

Schiang Consult anvender følgende annoncenetværk:

· Linkedin

 

8. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.
Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af www.schiangconsult.dk. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

 

8.1 Kontakt vedr. personoplysninger:

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Schiang Consult, skal du rette henvendelse på [email protected] eller telefon 42376775. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.

8.2 Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge Persondataforordningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på www.schiangconsult.dk.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge Persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. Persondataforordningen.

9. Hvor lang tid opbevares cookies?

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (antal måneder kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

 

Kategorier

 

Rådgivning

Som marketingsrådgiver hjælper jeg din virksomhed med ekspertise i strategisk marketing. Læs her hvordan vores samarbejde fungerer.

 

Blog

På bloggen kan du læse indlæg om markedsføringstrategi, og få inspiration til best practice inden for strategisk marketing, vækststrategi, marketing set-up m.m.

Bag om strategisk marketing

Markedsføringsstrategi og vigtigheden af en handlingsplan for din markedsføring.

 

Ledelsesrådgivning til ambitiøse virksomheder

Her kan du læse om mine ydelser inden for ledelsesrådgivning til virksomheder.

 

Service marketing til tech virksomheder

Her kan du læse om hvorfor service marketing er en god startegi for tech baserede virksomheder.

Kontakt

Mobil +45 4237 6775

[email protected]

Allerød